Jste zde

Pondělí, Leden 10, 2022

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shallowing - mělká stimulace poševního vchodu

Shallowing - mělká stimulace poševního vchodu

Shallowing - mělká stimulace poševního vchodu

Hlavní téma: "Pohlavní styk - soulož".
Volné pokračování článku "Techniky opakování penetrace v tantrickém sexu".

V článku  jsme se seznámili s řadou praktických rad pro spojení muže se ženou. Tyto techniky jsou popsány i v knize "Kniha Kámasútra", která je již po staletí považovaná za vynikající a nadčasovou učebnici sexu.

I v dnešní době je doporučována řada technik, které mají podpořit vzrušení ženy při milování, laskání i masturbaci. Jednou z těch dnešních technik, které doporučují párům dnešní sexuologové i dnešní učitelé tantry je technika, které se dnes říká "shallowing". Přitom se nejedná o nic jiného než o taoistické doporučení pro muže vstupujícího do ženy. Pro připomenutí si dovolím citovat z článku "Techniky opakování penetrace v tantrickém sexu".

"Při vstupu penisu do poševního vchodu penis zasouvejte velmi pomalu. V poloze, kdy je muž nad ženou "tváří v tvář" penis tlačte směrem dolů do spodní části pochvy. Kořen penisu pak bude třít o klitoris a jeho okolí. Také stimulace citlivého poševního vchodu bude při penetraci mimořádně intenzivní. Teprve, až bude penis v maximální hloubce, několikrát zopakujte pohyby dopředu a dozadu a pomalu penis z pochvy vytáhněte, až zcela opustí poševní vchod. Techniku několikrát zopakujte. Důležité je, aby celá technika začínala vkládáním penisu mezi stydké pysky a pronikáním do poševního vchodu a končila jeho opuštěním."

V dnešní době je tato technika doporučena nejen při souloži, ale také při masáži vulvy nebo při masturbaci. Při souloži je doporučeno ji provést tak, jak je popsána v taoistických návodech a popisech spojení muže se ženou.

Při masturbaci nebo prostém intimním laskání vulvy prsty je doporučeno kombinovat stimulaci klitorisu stimulací poševního vchodu prsty nebo sexuální pomůckou. Jedná se o doplňkovou penetrační stimulaci provedenou mezi stydkými pysky nebo mělce přímo uvnitř vchodu do pochvy, tedy v poševním vchodu.

Při milostné předehře takovou stimulaci může provádět partner pomocí prstů nebo i velmi mělkým zasunutím penisu. Nejde ještě o soulož ale o navození pocitů plnosti poševního vchodu, který většina žen reaguje nárůstem vzrušení. Zasunutí prstů nebo erotické pomůcky nemusí být nijak hluboké. Doporučuje se maximálně do první třetiny hloubky pochvy. Právě tehdy dochází k dráždění oblasti bodu G, kde je v pochvě nejvíce nervových zakončení. Podobný pozitivní vliv na vzrušení ženy má také stimulace stydkých pysků a rozevírání vstupu poševního vchodu které stimulaci vnitřní části pochvy předchází. To vše dohromady pak, především v období milostné přípravy, ženu vzruší více než jiné techniky penetrace nebo dráždění pohlaví.

Při masturbaci pak shallowing, tedy mělká penetrace, doplňuje a umocňuje pocity ze stimulace klitorisu a žena pak snadněji dosáhne vyvrcholení.

 

Další články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

Po, 10/01/2022 - 23:47