Jste zde

Sobota, Leden 29, 2022

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Technika hluboké penetrace

Technika hluboké penetrace

Technika hluboké penetrace

Hlavní téma: "Další způsoby penetrace při milování - Kámasútra".
Volné pokračování článku "Dosažení tantrického mistrovství".
Doporučené články: "Soulož se stimulací oblasti děložního čípku" a "Tantrická cvičení a meditace".

Potřeba sexu i sexuální touha se v průběhu života mění. Stereotypy v sexu časem přináší i únavu ze sexu a jeho zevšednění. Lidé, kteří v sexu experimentují, mají k sexu podstatně bližší vztah než lidé kteří k němu přistupují vlažně, tak trochu jako k povinnosti. Za nějakou dobu už všechno, i v sexu, děláte tak, aby to bylo za vámi s co nejmenší námahou a co největším užitkem. Jenže zrovna v sexu to není cesta, která vás dovede až na vrchol poznání. Spíš to může být cesta do údolí, odkud už toho moc neuvidíte...

Hluboká penetrace není vždy druh sexu, na který máte pokaždé náladu. Přestavuje totiž metodu ke které je potřeba přistupovat jako k tantrické technice a nelitovat ani času, ani zvýšené pozornosti. Navíc je to metoda která předpokládá dostatečnou erekci a umět se koncentrovat na vlastní pocity a vjemy. A to pro mnoho lidí představuje problém. Naučit se prožívat hluboké spojení propojené se vzrušením, které může vést až ve vyvrcholení, je relativně obtížné. Mnoho lidí potřebuje intenzivní stimulaci pohlaví, bez kterého jejich vzrušení nejdříve stagnuje a posléze "uvadá". Dá se říct, že vnímat vzrušení bez intenzivní stimulace pohlaví je nutné se pomalu učit a naučit se ho prožívat. Když se touto cestou vydáte, ocitnete se v nové dimenzi o které jste dříve nemuseli ani nic vědět.

Hluboké proniknutí muže do ženy je spojeno s pocitem dokonalého splynutí těl. Dovoluje partnerům vstoupit do propojené meditace ve spojení. Je umocněno velmi těsným kontaktem těl, fyzické i psychické blízkosti, tepla, napění v pohlavních orgánech jejich propojením. To vše dohromady navozuje pocity spojení v "jedno tělo".

Při hlubokém spojení řada mužů vnímá, že penis se v pochvě přizpůsobí a že pochva se přizpůsobí penisu. Muži tedy více vnímají především svůj penis. Naproti tomu ženy vnímají hluboké emocionální spojeni a fyzicky pevné propojení s pocitem vyplnění pochvy. Přitom prožívají úžasně hluboké pocity v pochvě doplněné o tlak na klitoris, vzrušení z bodu G a možná doposud nepoznané pocity od dráždění děložního čípku. Pro partnery je možná největším překvapením vzájemné vnímání naplnění pochvy, její nezvykle intenzivní obejmutí penisu a jeho jemná samovolná stimulace jejími nekontrolovanými stahy.

Pro ženy zpočátku nemusí být hluboké spojení nejpříjemnější. Jednak se s ním při běžné souloži setkají jen málokdy a také proto, že při něm dochází ke kontaktu penisu s děložním čípkem. Pocity tlaku nebo tření na děložním čípku se mohou u žen měnit v závislosti na periodě cyklu. Někdy taková stimulace může přinášet vysoké vzrušení, jindy mohou být pocity ve vagíně a na děložním čípku nezvyklé. Je tomu tak proto, že v různé periodě cyklu je i děložní čípek jinak citlivý a vnímavý.

Proto se některé ženy bojí, že při hluboké penetraci může penis muže vniknout až do dělohy. Nemůže! Obavy žen o nechtěnou penetraci děložního čípku jsou naprosto zbytečné. Při normální, ohleduplné souloži, stimulaci prsty nebo sexuální pomůckou, k jakékoli penetraci děložního hrdla dojít nemůže. Během pohlavního styku - soulože penis vstoupí skrze poševní vchod do pochvy (vaginy) a stimuluje poševní stěny, bod G a dokonce se může dotýkat děložního čípku. Nemůže však pochvu protrhnout nebo ji nějak mechanicky poškodit. Hlavním nebezpečím při souloži je nedostatečná přirozená lubrikace nebo dodatečná lubrikace, kdy může dojít k dojít k odření sliznice stydkých pysků, poševního vchodu, pochvy, klitorisu a samozřejmě i děložního čípku. To však platí pro každou stimulaci přirození ženy, ale i muže, není to tedy problém pouze hluboké penetrace!!!

Hluboká penetrace je cesta k nevšedním prožitkům

Pro ženy zpočátku nemusí být hluboké spojení úplně příjemné, protože takováto cílená stimulace děložního čípku může být nezvykle intenzivní. Na začátku (i v průběhu soulože) proto postupujte opatrně. Partner by měl být přinejmenším ohleduplný a penis do pochvy by měl zavádět opatrně a pomalu. Při hlubokém a pomalém zasouvání penisu do pochvy má žena čas na to, aby si prožila pocity vyvolané drážděním stydkých pysků, klitorisu, oblasti bodu G, sliznice pochvy a nakonec i děložního čípku. Proto k hluboké penetraci přistupujte vždy až tehdy, když je žena dostatečně vzrušená a přirozeně lubrikovaná. Pocity od tření žaludu o stěnu pochvy a nakonec o děložní čípek jsou pro některé ženy mimořádně vzrušující. Nejvíce nových hlubokých pocitů však většina žen vnímá právě při tlaku žaludu na děložní čípek a jeho okolí.

Musím připomenout, ře hluboké spojení se využívá při posilování svalů pánevního dna u mužů i žen a při cvičení pro posílení joni - svíráním lingamu. Žena která tyto techniky zvládne je schopna muže přivést k vyvrcholení pouhým svíráním pochvy. Metody a techniky pro ženy a páry jsou přehledně popsány v článku "Cvičení pro posílení joni - souhrnný přehled".

Čím častěji a po delší dobu se hluboké penetraci budete věnovat, tím více budete vnímat pocity a vzrušení které jste možná doposud nepoznali a neuměli ho přijmout. Nečekejte hned napoprvé, že musíte dosáhnout vyvrcholení. Nejedná se o klasický sex na který jste zvyklí. Bude Vám chybět intenzivní stimulace pohlaví, ale prožijete nové pocity, které Vás mohou až překvapit nebo zaskočit. Vzrušení totiž není navozeno přímou stimulací, ale souhrnem všech pocitů a doteků které přijímáte. Od objímání, hlazení, líbání, soustavného tlaku kořenu penisu na klitoris, naplnění poševního vchodu, vyplnění pochvy penisem a jeho obemknutím pochvou až po tlak žaludu na děložní čípek a tlak děložního čípku na žalud penisu. Prostě bude nově vnímat spoustu podnětů, které Vám mohly být při klasickém sexu skryté nebo je přehlušilo něco jiného. Dráždění oblasti děložního čípku a zadní stěny pochvy společně s drážděním oblasti horní stěny s bodem G, může ženě přivodit intenzivní prožitek vaginálního orgasmu. Některé ženy ho prožívají, jiné se s tímto orgasmem nesetkají nikdy.

Ne všechny ženy však při stimulaci oblasti děložního čípku prožijí orgasmus. V každém případě však většina žen takovouto pomalou a hlubokou soulož ocení.

Technika hluboké soulože, která se považuje za tantrické spojení se stimulací oblasti děložního čípku, je popsána v článku "Tantrický polibek - stimulace děložního čípku penisem".

Další článek je věnovaný sexuálním polohám které jsou vhodné pro hlubokou penetraci a ve kterých se můžete společně pohodlně učit vnímat pocity které jste možná ještě nikdy neprožili.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

So, 29/01/2022 - 14:16
 
 
 
 
Mapování mužského pohlaví

Mapování mužského pohlaví

Mapování mužského pohlaví

Hlavní téma: "Základní tantrické sexuální techniky".
Pokračování článku: "Tantrické léčení".

Mapování mužského pohlaví je forma tantrické práce s mužskou sexualitou. Aby takové práce byl člověk schopen, musí toho o lidské, v tomto případě o mužské, sexualitě hodně vědět. Nestačí pouze vědět, takový člověk musí umět zvládnout i někdy velmi obtížné situace spojené nejen s touhou muže nebo ženy být v "dobrých rukách" "tantrického mistra" nebo "tantrické mistryně". A tady se dostáváme k jádru problému. Mapování ženského a mužského pohlaví nemůže dělat každý, kdo by to chtěl dělat. Pokud se shodneme na tom, že stát se tantrickým mistrem nebo tantrické mistryní není snadné a vyžaduje to opravdu velkou dávku osobního nasazení, sebekontroly a zvládnutí sousty technik a meditací, je jasné že techniky mapování mohou zvládat pouze lidé, kteří k něčemu takovému dospěli a ne ti, kteří si myslí, že dospěli. Nejedná se o tantrické léčení při kterém se dosáhne sexuálního uvolnění, ale na uvolnění sexuálních traumat a problémů, které s dosažením sexuálního uvolnění toho moc společného nemají. Proto jsem v úvodu zmínil, že jde o to, s čím k takovému léčení přicházíte a také o to, co je Vám ten, kdo mapování má provádět, připraven a schopen poskytnout.

Dejte na doporučení nebo hledejte v inzerátech

Mezi inzeráty které slibují pomoc tantrickými technikami občas naleznete i mapování mužského pohlaví a vaginální mapování ženského pohlaví. Nepochybuji o tom, že ti, kteří Vám takovou pomoc nabízení to myslí dobře. Zrovna techniky mapování pohlaví však nejsou běžně nabízené. Nejedná se o erotickou službu a také to není technika kterou dokáže zvládnout každý. Podobně to je s klienty, kteří si často myslí, že se jedná o erotickou službu, možná o sex. Proto se k takovýmto technikám většinou hlásí lidé, kteří mají s tantrou, tantrickými masážemi nebo tantrickým léčením sexuální problémů velké zkušenosti. Potýkat se pak s klienty kteří si myslí, že je čeká masáž se "šťastným koncem", pro ně opravdu není příjemné.

Co můžete očekávat?

Každý, kdo mapování provádí bude mít svou vlastní sestavu doteků, masáží i technik. Proto popisovat techniky, které se vlastně nikde oficiálně neučí nemá smysl. Pokud na takové mapování půjdete, musíte počítat s tím, že budete zcela jistě odhaleni v oblasti intimních partií a že se jich bude dotýkat člověk, kterého jste možná nikdy v životě neviděli. Pokud je součástí mapování i masáž (většinou ano), pak počítejte s tím, že budete bez oblečení. Velmi častým dotazem je dotaz na vzrušení. ANO, s Vaším vzrušením se počítá. Nezáleží však na tom, jak pevnou budete mít erekci nebo zda se vůbec dostaví. Podobné je to s vyvrcholením. Technika mapování je samozřejmě vzrušující a dosažení vyvrcholení tak připadá do úvahy. Jen rozhodně není hlavním cílem mapování!!!

O všem, co se bude provádět je muž dopředu informovaný a stejně tak je poučen i o tom, že jakékoli projevy jeho pocitů nemá brzdit nebo se jich obávat. Žena (většinou), která mapování mužského pohlaví provádí, je připravena nejen na projevy vzrušení, ale i na dosažení vyvrcholení. Někdy je vzrušení a vyvrcholení vlastně výsledkem právě techniky pomalého, cíleného doteku, hlazení i stimulace a je žádoucí. Vše samozřejmě závisí na potížích, které muž má. U mužů trpících předčasnou ejakulací je cílem dokázat, že problém s předčasnou ejakulací se dá zvládnout trpělivostí, jemností, prací s dýcháním a uvolněním nekontrolovaného sexuálního napětí. Muži trpící erektilní dysfunkcí se pak učí vnímat pocity které jim pomohou dosáhnout vyvrcholení i za obtížných podmínek slabé nebo dokonce minimální erekce penisu.

Obávat se nemá smysl. Ten, kdo takovou techniku provádí ví co má dělat.

Mapování mužského pohlaví může provádět i partnerka

Problémů ve Vašem sexuálním životě si nejspíš jako první všimne Vaše partnerka. Je i v jejím zájmu, aby Vám od nich pomohla nebo je alespoň zmírnila. Tímto tématem jsme se již zabývali v článku "Chápavá žena a muž se sexuálními problémy". Proto ten první, kdo muži může pomoci by měla být jeho partnerka nebo manželka.Nejčastěji se tyto problémy pojí s nevhodným přístupem k sexu nebo jsou spojeny s problémy s erekcí. Technika „Mapování mužského pohlaví“ je pak technikou, která je prospěšná jak pro muže, tak poučná i pro ženu. Muž se při ní učí, jak znovu "navázat vztah" se svým lingamem (penisem) a hlavně jak zpomalit v sexu. U této jemné terapie velmi často přehodnotí muž také své priority k sexu a samozřejmě i k ženě. Ženě přináší zkušenosti se stimulací mužského pohlaví na které většinou při sexu "není čas". 

Téma pokračuje článkem "Mapování mužského pohlaví - technika pro partnery".

So, 29/01/2022 - 16:22