Jste zde

Po Út St Čt So Ne
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
 
 
Tantrická skupina - rituál spojení při masáži

Tantrická skupina - rituál spojení při masáži

Tantrická skupina - rituál spojení při masáži

Hlavní téma: "Tantrická skupina - rituál spojení".
Volné pokračování článků "Tantrická skupina - techniky rituálu spojení".

Rituál je postaven tak, aby žena sama rozhodla o okamžiku, kdy ke spojení dojde. Proto se využívají takové techniky, které jí takové rozhodnutí dovolí.

Jako první příklad si vezmeme dva manželské páry které rituál spojení provedou při masáži. Bude se jednat o masáž při které žena z páru leží na na zádech na užším masážním lehátku (například polstrované lavici), mezi dvěma muži. Její partner na lavici sedí obkročmo a její hlavu si vezme do klína. Druhý muž sedí obkročmo u jejích nohou. Přeloží si její nohy přes své a doširoka je rozevře. Jeho penis se tak dostane blízko mezi nohy ženy, jen pár centimetrů od pootevřené joni. Druhá žena si pohodlně sedne mimo lavici a sleduje průběh rituální masáže. Je vlastně takovým "svědkem" průběhu rituálu, ale nijak do jeho průběhu nezasahuje.

Rituální masáž může trvat tak dlouho, jak si přijímající žena bude přát. Masáž probíhá jako masáž ženy od dvou mužů. Cílem je ženu naladit a jemnými doteky vzrušit. Dlouhé masážní tahy se díky mužům pomalu vedou přes nohy, ruce trup, bříško, Venušin pahorek i prsa. Vzhledem k tomu, že oba muži už masáže umí dávat, není problém masáž vést společně tak, aby pro ženu byla opravdovým zážitkem. Přijímající žena ví, že penis druhého muže jen jen kousíček od její pootevřené joni. Pak stačí jen malé prohnutí v zádech a posune své tělo blíže k penisu muže. Pokud je vidět snaha o spojení, ale úhel penisu vůči joni není ideální, může přihlížející žena svému muži pomoci penis nasměrovat správným směrem a být tak spojení nápomocná. I ona, která jinak jen přihlíží, tak může být při rituálu spojení aktivní. Často je za to muž vděčný, protože naprosto zřetelně vnímá, že s jeho spojením s druhou ženou souhlasí a že je to i pro ni významný okamžik. Přijímající žena se s mužem posunutím svého těla spojí jak hluboko je to možné. Muži pak pokračují v masáži a díky tomu, že se pohybují a u toho naklání a posouvají, dochází ke kopulačním pohybům penisu uvnitř joni, což může, ale také nemusí vést k vyvrcholení muže, případně ženy. Rituál spojení nemá za cíl dovést účastníky k vyvrcholení, ale když k tomu dojde, není to pro nikoho problém. Muž který má hlavu své ženy v klíně vše pozoruje a i pro něho je okamžik kdy dojde ke spojení jeho ženy s druhým mužem významným předělem v partnerském životě. Když rituál skončí, všichni zůstanou v klidu a prožijí si doznění pocitů i vzrušení.

Následuje chvilka klidu po které se všichni mohou obejmout a promluvit si o svých pocitech a prožitcích.

Nyní nastal čas na výměnu partnerů. Na lavici si nyní lehne žena která doposud rituál pouze sledovala, případně při něm aktivně pomáhala. Položí hlavu do klína tentokrát svému muži. Druhý muž se usadí mezi její nohy a přeloží si je přes své. Vše se bud opakovat, ale tentokrát v opačném složení.

Rituál spojení prožijí oba páry a to při masáži a většinou za asistence druhé ženy. Když nebudete spěchat, bude taková masáž s přiznaným spojením, případně vyvrcholením (většinou muže) důstojným okamžikem nejen pro oba páry, ale také pro celou skupinu. Určitě neprožijete nic vulgárního, ale ani něco, z čeho byste v budoucnu museli mít nepříjemný pocit. Naopak.

Pokud rituály proběhly, můžete se následně společně věnovat tantrickým technikám které spojení muže a ženy předpokládají.

Klady a zápory rituálu

  • vzhledem k velmi přitažlivé podobě masáže je rituál oblíbený v masážních skupinách
  • rituál je v rámci skupiny přiznaný a proto výměnu partnerů nikdo nepovažuje za nevěru
  • rituál je podstatně náročnější už kvůli znalosti masáže i pro případnou potřebu "asistence" při spojení 
  • tato technika se dá použít jak pro čtveřici, tak také pro trojici
  • o okamžiku spojení jednoznačně rozhodla žena posunutím svého těla
  • žena i muž mohou prožít vyvrcholení, ale je to málo pravděpodobné
  • problém může nastat pokud je muž nedostatečně vzrušený nebo má kratší penis

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

Ne, 03/04/2022 - 23:34
 
4
5
6
7
8
9
10
Tantrická skupina - rituál spojení a Sumata

Tantrická skupina - rituál spojení a Sumata

Tantrická skupina - rituál spojení a Sumata

Hlavní téma: "Tantrická skupina - rituál spojení".
Volné pokračování článků "Tantrická skupina - techniky rituálu spojení".

V předcházejícím článku jsme se seznámili s rituálem spojení při masáži. Tento rituál budou nejspíš preferovat masážní skupiny které se především až doposud věnovaly masážím. Posun v intimitě doteků a vztahu mezi členy skupiny bude pro ně při masáži nejspíš nejpřirozenější. Neznamená to ale, že právě tato forma spojení mužů a žen ve skupině je ta jediná, správná. Znovu však připomínám, že k takové změně ve vzájemné důvěrnosti se rozhodněte až po opravdu zralé úvaze. A to samozřejmě platí i pro rituál který si popíšeme jako další.

Rituál spojení při technice Sumata je postaven tak, aby žena sama rozhodla o okamžiku, kdy ke spojení dojde. Sumata je technika nepenetračního sexu, ale dovoluje ženě rozhodnutí přejít i ve spojení muže a ženy. Přitom je to výhradně žena, která o spojení může rozhodnout.

Pro připomenutí - technika Sumata patří mezi praktiky nepenetračního sexu, tedy přesněji mezi techniky sexuálního tření. Dominantní je při ní žena, muž je zcela pasivní a pouze přijímá to, co žena chce. Pro rituál spojení se vlastně jedná o techniku při které o tom, zda dojde ke spojení muže a ženy rozhodne výhradně žena. To je v souladu s volbou, zda žena chce rituál spojení zakončit spojením s mužem nebo ne. Nejspíš to bude volba pro ženy dominantní i ženy které nechtějí jakkoli zpochybnit, zda ke spojení došlo z její vůle. Bavíme se o rituálu při kterém se ve skupině partneři chtějí posunout masáže, tantrická cvičení i meditace na nejvyšší intimní úroveň.

Jak se rituál spojení provede?

Na tom, co se bude provádět a jaký bude konečný cíl se partneři ve skupině dopředu domluvili. Také se dohodli na tom, že to bude žena která rozhodne o okamžiku spojení. Pokud se jedná o dva manželské páry, pak muž a žena z prvního a druhého páru začnou s přípravou rituálu. Ostatní se budou jen dívat a až rituál bude u konce, vymění se a provedou rituál spolu, opět před zrakem ostatních.

Muž se položí na masážní stůl nebo masážní podložku a zklidní se. I přes to, že už může být vzrušený, by ho žena měla pohladit, polaskat, příjemně naladit a zbavit ho obav. Až žena vnímá, že muž je alespoň částečně připravený, opatrně si na muže sedne obkročmo, jako jako by si chtěla sednout na paty v poloze "Na koníčka" a jeho penis přitlačí mezi své stydké pysky. Určitě bude vhodné, aby si stydké pysky nejdříve upravila aby penis překrývaly nejen shora, ale i po jeho stranách. Poloha jejího těla by měla být taková, aby se snadno, bez větší námahy, mohla pohybovat v bocích dopředu-dozadu. Při tomto pohybu (dopředu-dozadu) bude penis váhou ženy přitlačený k tělu muže a bude klouzat mezi stydkými pysky a třít se o ně. Žalud penisu muže musí směřovat k bříšku muže a stydké pysky budou třít nejen tělo penisu, ale především nejcitlivější část mužova penisu - frenulární zónu a žalud.

První pohyby dopředu-dozadu by žena měla provádět velmi pomalu, aby si vyzkoušela jak dlouhý posun má být. Pokud nechce riskovat, že muže příliš rychle vzruší, měla by první "tahy" vést tak, aby nejcitlivější část penisu nebyla hned zpočátku stimulována. Pokud není dostatečně vlhká, pomůže kapka kvalitního lubrikantu nebo přírodního nearomatizovaného oleje. Přitom se muže soustředit sama na sebe a své vzrušení, které se při této nepenetrační části rituálu určitě dostaví.

Žena pohybuje pánví dopředu - dozadu a takto třením stimuluje nejen penis muže, ale především svou vulvu. Při správném úhlu pohybu penisu po klitorisu při technice "Sumata" nezáleží na anatomickém umístění klitorisu vůči poševnímu vchodu, ani na jeho velikosti nebo překrytí klitoridální kapucí. To jsou přitom ty nejčastější příčiny, proč žena při souloži penisem není dostatečně stimulovaná v oblasti klitorisu. "Sumata" tento problém nezná a proto poskytuje dostatečnou stimulaci každé ženě.

Cílem však není jen vzrušení ženy, ale provedení jejího spojení s mužem. Žena je dominantní a tak rozhoduje i o tom, zda do stimulace muže zařadí i nejcitlivější části jeho penisu. Muž by se měl snažit svoje vzrušení "krotit", aby stimulace nebyla přijímána příliš intenzivně a on předčasně nedošel vrcholu. Pokud tření vulvy a především klitorisu bude pouze po těle penisu a citlivý žalud i frenulární zóna zůstanou mimo stimulaci, je klidně možné, že žena prožije intenzivní orgasmus a muž bude nadále vzrušený. To by mohlo být považováno za ideální okamžik, kdy by se mohla rozhodnout pro spojní s mužem. 

Rituál spojení pak od nepenetrační stimulace třením vulvy o penis může žena snadno převést ve spojení s mužem. Ona je uvolněná a její poševní pysky i poševní vchod jsou přirozeně zvlhnuté, Stejně tak je vlhký penis. Spojení už brání jen úhel penisu. Tehdy většinou stačí, aby se žena trochu nadzvedla a penis v erekci zamíří vzhůru. To je okamžik kdy na něj může nasednout tak, aby vklouzl do poševního vchodu. Pokud by úhel nebyl vhodný, může si ho do poševního vchodu nasměrovat rukou. Z nepenetrační techniky Sumata se tímto okamžikem stává klasická penetrační poloha "Na koníčka". Rituál spojení byl završen a bude záležet jen na ženě, zda souloží dovede muže k vyvrcholení. Celý rituál je nesmírně vzrušující a žena, pokud touží po dalším vyvrcholení, ho v poloze "Na koníčka" dosáhne podstatně snadněji už proto, že první orgasmus již prožila. Opakuji však, že záleží pouze na ženě zda muži pocity blaha před ostatními dopřeje nebo ne.

Po ukončení rituálu nespěchejte, dovolte si prožít zklidnění při vzájemném spojení. Bude to určitě pocitově hodně jiné nejen proto, že jste prožili spojení a možná i vyvrcholení s někým jiným, ale i proto, že to bylo veřejně (samozřejmě v uzavřené skupině) před zraky ostatních. Po rituálu se můžete všichni obejmout a společně si poděkovat za nový společný zážitek.

Rituál pak pokračuje výměna partnerů na masážním stole nebo masážní podložce. Vše se opakuje jako u prvního páru.

Od tohoto okamžiku jste ve skupině všichni přiznaně prožili výměnu partnerů. Přestože došlo k výměně partnerů a partnerek, další aktivity, ani rituální spojení, už ve skupině není považován za nevěru.

Klady a zápory rituálu

  • rituál je v rámci skupiny přiznaný a proto výměnu partnerů nikdo nepovažuje za nevěru
  • o okamžiku spojení jednoznačně rozhodla žena
  • tato technika se dá použít jak pro čtveřici, tak také pro trojici
  • technika je velmi snadná a není k ní potřebná žádná asistence od ostatních členů skupiny
  • rituální spojení je možné provést i tehdy když je muž nedostatečně vzrušený nebo má kratší penis
  • při správně vedené formě rituálu mohou žena i muž prožít vyvrcholení
  • rituál je možná pro svou jednoduchost vhodnější než rituál spojení při masáži

 

Poznámka:

Sumata má i svou druhou variantu v "Misionářské poloze" které se říká "Femorální pohlavní styk". V obou případech se sice jedná o nepenetrační sex na bázi sexuálního tření. Rozdíl je ale zásadní protože při "femorálním pohlavní stykukontrolu nad vzrušení přebírá muž. Proto je tato varianta spojení při kterém o všem rozhoduje a vše řídí žena, jako pro rituál nepoužitelná.

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

Po, 04/04/2022 - 00:01
 
 
DOTAZ: "Sex bez závěrečného vyvrcholení"

DOTAZ: "Sex bez závěrečného vyvrcholení"

DOTAZ: "Sex bez závěrečného vyvrcholení"

Text došel mailem na adresu milovani@centrum.cz. Text byl upraven, odstraněny kontaktní informace.
Poradna sexuologa 2022.

Dostali jsme se v tzv. "pomalém sexu" za jisté duchovní hranice, o kterých bych vám rád napsal. Moje rozhodnutí se vám ozvat, mocně také podpořil text na odkazu vašeho webu: https://www.milovani.cz/content/sex-bez-závěrečného-vyvrcholení

Tento mne ujistil, že web a projekt, o kterém hovoříte, a který se i snad průběžně realizuje, že se vám mohu a můžeme otevřít a napsat naše vlastní zkušenosti s prožíváním pravděpodobně toho nejhlubšího spojení, co vůbec žena a muž může mít na úrovni vědomí zvané fyzické tělo.

Velmi rád bych předal naše osobní zkušenosti a pomohl tak párům odhalit skutečný přínos spojení mezi oběma pohlavími a také bych rád dal naději všem, co ji již ztratili, těm, co mají jakékoliv sexuální problémy, že je vše v pořádku, že jdeme, jako populace, nyní do vyšších úrovní vědomí a že všechny tzv. "problémy" jsou nutným prožitkem pro každou lidskou bytost. Cíl je veskrze nádherný, tj. objevit sebe sama, získat odpovědi na snad nejstarší otázky, tedy, kdo a co jsme, odkud a kam jdeme, proč a jaký to má celé účel.

Mám za sebou dalekou a velmi trudnou životní cestu, kdy v podstatě již od mých 3 let věku dokáži vědomě pozorovat nejen svoje vlastní niterné prožívání, ale také všechno, co se děje v tzv. "venkovním světě". Pomohlo tomu také jisté trauma v dětství, ale o tom třeba někdy osobně. Jako každý člověk jsem se až do mých cca. 40 let věku miloval klasicky, tedy milování zakončené orgasmem. Nikdy jsem neměl žádný problém vyvrcholit a ani žádná z mých partnerek tento problém neměla. Jakkoliv tento problém nemám i dnes a vrcholit mohu kdykoliv po tom zatoužím.

Zajímám se v podstatě celý život o duchovní literaturu, o různé nauky a učení, aktivně studuji Advaitu a naštěstí jsem se nepřimkl k řádnému světovému náboženství či ideologii. To mi dalo obrovskou svobodu se zabývat sám sebou, principy, na kterých jede celé fyzické tělo a jak je nádherně napojeno na kolektivní vědomí a vědomí jako takové. Zjistil jsem, že ono pomalé milování, pokud je provázeno jistými mentálními technikami a vizualizacemi, prací nejen sám se sebou a myslí, ale také s tělem partnera, může dojít k téměř rozplynutí fyzických těl a jejich opětnému složení. Mám prakticky vyzkoušeno, ale není to rozhodně cíl tohoto snažení, je to POUZE JEDEN ze spontánních výsledků skutečného naladění mužského a ženského principu, které je ALE vedeno a rozvíjeno především uvnitř 1 lidské bytosti, kdy dochází ke skutečnému splynutí 2, vlastně všech 3 principů, tedy muž + žena + dítě v jeden univerzální princip tvorby MultiVerza.

Rád bych vám napsal pár řádek textu, pokud jakkoliv uznáte, že by bylo dobré tohle zveřejnit, jsem samozřejmě pro a budu jen rád, že to někomu může jakkoliv pomoci na jakékoliv úrovni jeho dosavadních znalostí a zkušeností.

S partnerkou se opravdu pomalu milujeme. Je to milování absolutně bez pohybu a tření pohlavních orgánů. Ke spojení dochází nejprve na úrovni "mimo tyto aktivity", tedy během normálního dne, kdy oba již pozorujeme mentální před-přípravu, kdy intuice je u obou tak mohutně rozvinutá, že si dáme například vědět, že na to oba myslíme v podstatě v jeden moment. Musím ale říct, že toto trvalo cca. 3 roky, než jsme se k tomu propracovali neorgasmováním. Známe se spolu 3 roky. Úd do ženy lze vložit i v ochablém stavu, později se v ní rozvinout a zesílit (ztopořit). Je to fáze, kdy se plně vyplní prostor pochvy ženy, obě tkáně splynou, ale to hlavní poté přichází až po mírném ochabnutí, kdy již není plně pumpována krev do pohlavních orgánů obou. Je moře aktivit, které jdou dělat mimo vzájemný pohyb pohlavních orgánů, ty zůstávají bez pohybu, v sobě zaklíněné, můžou být s krví i bez krve, tedy v ochablejším stavu, rovněž i u ženy. Konverzujeme, plánujeme, užíváme si tento dotek, doteky všechny zbývajících částí těla, přicházejí vizualizace, společné dýchání a podpora. Najednou úplně mizí pocit fyzického těla a tkáně začínají svítit a být prakticky nehmotné. Pomocí dechu se udržuje orgasmus na "uzdě", kdy se mohutným prodýcháváním spodních částí pánve zabraňuje výstřiku. V tento moment dochází k transmutaci semenné tekutiny do světelné povahy a konzistence a záleží na úrovni vědomí, jestli se podaří tuto, nazvu to "párou", natáhnout do páteře a dále nahoru. Nikam se nespěchá, takové milování může probíhat i klidně více než 10 hodin a vzájemné přirozené touhy neztrácejí jakkoliv na intenzitě, naopak, rostou. Tady je spíše otázka strachu, kam až se to podaří protáhnout, protože egoistická mysl se začíná v jistých fázích bránit, což je způsobené strachem o fyzické tělo. S tímto je potřeba počítat a nijak na tom neulpívat a toto jen pozorovat.

Používám více technik ke zušlechtění vlastní sexuální energie, rovněž i moje partnerka. Po určité době jde dokonce těsně před výstřikem semenné tekutiny tuto kompletně přetavit do jakési "vzdušné resp. plynné" konzistence a pomocí dechu je možné tuto plynnou konzistenci natáhnout dechem nahoru, páteřním kanálem, a přivést ji do hlavy a poskytnout "palivo" III.oku a hlavně 7.čakře, Sahasráře. Takto z muže prakticky vůbec nic nevyjde ven, i když si může myslet, že měl klasický orgasmus a normálně stříkal.

Kolem tohoto principu nejde sehnat téměř žádná literatura. Rovněž i orgasmus partnerky je přetavený do "paliva" pro vyšší energetická centra. Podařilo se nám to již 2x. Vůbec jsme nevěděli, kde naše fyzická těla končí a kde začínají. Místnost byla ozářena světlem tak, že sousedé zavolali hasiče, jestli náhodou nehoří. Muselo to svítit ven přes okna, ale nejen přes okna, byl to pravděpodobně tak silný svit, že se rušila materie zdí ložnice. Nešli jsme s partnerkou dál, protože tam byl jistý strach v dalším pokračování. My jsme pravděpodobně v ten moment vůbec v pokoji už nebyli, ale byli jsme tím světlem, tedy na velmi krátkou dobu, poté jsme se složili a vrátili zpět. Bohužel nemáme video záznam a dodnes toho litujeme :-)

Ano, jsou jisté informační zdroje, kde se píše o pomalém sexu. Záleží jen na tom, co se stane se takto uvolněnou sexuální energií. Pokud se nejde dál do přímého světelného projevu a neproběhne to tak, jak jsem výše napsal, zabrzdí se to těsně před tím, než dojde k manifestaci světla, energie v tu chvíli rozlitá do našich těl jde poté v "postkoitální fázi" - dá-li se to takto vůbec nazvat, využít pro společné tvoření během dne na cokoliv v realitě. Neskutečně se tímto ti dva napojí na sebe, jsou dále propojení, vlastně jsou v permanentním nonstop milování, i když jsou od sebe i mnoho kilometrů. Intuice u obou v tomto případě, to je v podstatě "mobilní telefon" mezi nimi. Mohou si vyměňovat nápady a pokud spolu pracují například na jednom projektu či věci, tato se obrovským způsobem posouvá dopředu, kdy oni 2 udělají práci jako celý tým za mnoho dní, oni za jednu hodinu. Dá se tímto skutečně ozdravit nejen vlastní zdraví, ale také lze ozdravit celá projevená fyzická realita, lidi, zvířata, rostliny, zkrátka všechno a na všech úrovních svého projevu.

To, co jsme oba prožívali, když došlo k tomuto světelnému projevu našich podstat, se nedá jakkoliv vyjádřit slovy. Zkoumáme to stále, postupně rozpouštíme strachy, které nás brzdí v ještě hlubším projevu nás samých. Jdeme postupně do ještě větší hloubky. Každopádně to slovy nejde jinak uchopit, ačkoliv bych vám toto rád jakkoliv předal. Je to spojení, kdy jsme prožili Jednotu se vším a to i na fyzické úrovni vědomí. Materie, tedy hmota, byla námi stejně tak, jako jsme byli vědomím.

Většina tantrické literatury či jiné podobné literatury až do takové hloubky nejde. Vlastně všechno jsou to veskrze jen povrchní materiály, které nikterak nevedou člověka k jeho podstatě. Máte úplně pravdu, když na mnohým místech webu píšete o tom, že jsme držení skutečně na nízkých úrovních vědomí formami prezentovaného "šukacího" sexu. Pomalý sex má mnoho úrovní, také "rychlostí", způsobů a forem. Jde o sladění těla, duše i ducha a projevení plného vědomí a vědomí vlastní podstaty. Všechno s ohledem na osobní vnitřní práci s propojením s partnerem, protože jak to tak již řadu let zkoumám, je k tomuto potřebná partnerka a partner. Mám pocit, že je potřebná až do fáze skutečné vnitřní a vlastní harmonie muž+žena+dítě v rámci sebe. Poté již pravděpodobně partner či partnerka potřební nebudou, protože všechno se odehraje na úrovni vědomí Jednoty a v rámci 1 lidské bytosti bez nutnosti toho druhého. Ale až do fáze harmonizace těchto vlastních 3 principů je partner či partnerka velkou pomocí, resp. nezbytností.

Zatím se mi přímo nepodařilo vysledovat, jak to roste a na čem je to přesně závislé. Vím ale, že až do momentu vlastní harmonizace všech 3 principů uvnitř mne sama není možné pokračovat dále bez právě partnera. Já jsem znamení Panna, moje analytika se v tomto prostě nezapře :-))

Jinak já osobně žiji bez závislosti na příjmu jídla. Během svého života se mi podařilo harmonizovat téměř celý svůj energetický systém. Mám přímé osobní zkušenosti s různými psychickými silami a projeveními sebe sama ve vědomí "Já jsem". Chodím také celý rok bosky a všude, věnuji se sun-gazingu - zírání do Slunce, otužuji se, věnuji se různým meditačním a pránajámickým technikám. Objevil jsem některé schopnosti léčení a mnoho různých jiných schopností. Dá se také říci, že vždy po návratu z tohoto milování, je moje fyzické tělo o něco méně husté, tedy jakoby si pamatovalo tuto zkušenost a snížila se hutnost fyzického těla. Někde ve vědomí mám takovou touhu, že fyzické tělo si změním na jinou formu. Jde to provést různými způsoby, ale připadá mi, že spojením muže a ženy tímto způsobem, jde několika násobně rychleji a jednodušeji tímto procesem projít.

Opět, pokud se nevyzáří energie při vzájemném spojení např. ve formě světla, ti dva mají obrovskou zásobu energie pro dalších několik dní, či týdnů. Rapidně se zlepší paměť, o intuici ani nemluvím, protože ta se rozšíří úplně. Celé tělo vibruje, je to nádherný pocit, kdy už nikdy člověk ani nepomyslí na zbůhdarma se vystříkání, hýbání se při milování anebo prostě jiném způsobu zbytečného utracení nastřádané energie při vzájemném spojení. Klasický orgasmus, u muže s výstřikem, u ženy se stahy, je skutečnou minulostí. Máme oba pocit, že se stáváme skutečně nezávislými na tom, co je tzv. "venkovní" a systémové.

Těchto projevů je schopný každý, úplně každý. V jedné kapičce mužského semene je tolik energie, že by to klidně vystačilo na provoz malé vesnice po dobu například 1 roku. Je to takový můj intuitivní přepočet, kdy jsem cítil, kolik energie se uvolní jen tím, že ona kapka se stane plynem, tedy spíše jakousi "esencí tekutého resp. plynného světla" a co toto množství způsobí poté explozí v hlavě. Navíc, tento princip a toto chování muže je jakkoliv plánovité. Klidně může část nabrat a vtáhnout páteří a dechem nahoru a to, co nepřemění, to může ženě vstříknout dovnitř anebo mimo ni. Zajímavé by bylo při tomto vědomém procesu plození dětí. Mám pocit, že by se tímto totálně zbořily veškeré mýty a dogmata o tom, co je anebo není možné při plození dětí ovlivnit.

Trošku jsem se tady otevřel, pomohl mi k tomu váš web. Je jen velká škoda, že se o tomto jakkoliv neučí již od nejnižších stupňů vzdělávacího systému. Totálně by to změnilo mnohé.

Mějte se zatím krásně, opatrujte se..


 

ODPOVĚĎ:

Děkuji za Váš příspěvek, zveřejňuji ho tak, jak jste nás žádal. Zcela jistě rozšíří pohled čtenářů webu o Vaše zkušenosti.

S úctou
Administrátor webu www.milovani.cz.

St, 06/04/2022 - 20:57
 
 
 
 
 
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
 
 
 
 
18
19
20
21
22
23
24
 
 
 
Stimulace klitorisu - tlakem a hlazení těla

Stimulace klitorisu - tlakem a hlazení těla

Stimulace klitorisu - tlakem a hlazení těla

Hlavní téma: "Stimulace vulvy prsty - "prstění"".
Volné pokračování článku "Tantrické masáže joni".
Technika stimulační části "Tantrické masáže joni".


Jakákoli technika stimulace pohlaví ženy by měla být prováděna až po příjemné milostné předehře, která ženu naladí a vzruší. Také nezapomeňte na dodržení zásad pečlivé přípravy na stimulaci ženského pohlaví!


Při Tantrické masáže joni, v její stimulační části přichází po masáži stydkých pysků a uvolnění poševního vchodu na řadu nepřímá a přímá stimulace klitorisu. Na stimulaci klitorisu bude žena samozřejmě reagovat příznivě nejen vzrušením, ale také zvlhnutím. To je příznivý příznak toho, že je jí masáž příjemná. Musíme si však uvědomit, že cílem masáže je ženě dopřát co nejvíce různých pocitů. Pokud by stimulace klitorisu pokračovala, žena by své vzrušení mohla vystupňovat až k vyvrcholení. To by ovšem znamenalo, že masáž joni proběhla příliš rychle a intenzivně a na mnohé nové a velmi silné pocity se už prostě nedostane.

Vybuzená sexuální energie se hromadí v pánevním dnu a pokud není včas rozvedena do celého těla, může nekontrolovaně přerůst v orgasmus. Mnoho lidí by to mohlo považovat za krásný úspěch snažení, ale pokud se má jednat o opravdovou "Tantrické masáž joni", pak by to byl pouze poloviční úspěch nebo spíš neúspěch.

Nahromaděnou energii, která narůstá v pánevním dnu a pohlaví, je potřeba včas rozvést do celého těla. V tantře se s takovým nárůstem vzrušení počítá a proto je odzkoušená účinná technika, která pocity vzrušení nesníží, ale cíleně je rozvede do celého těla masírované ženy. Uvolněná sexuální energie pak proudí do celého těla a žena ji prožívá jako ucelené celotělové vzrušení.

Jak se technika provádí?

Pokud pozorujete, že žena je při masáži silně vzrušená, a to může být i při jiných technikách v průběhu masáže, použijte následující metodu, která její vzrušení posune bez ztráty pocitu vzrušení z pánevního dna a pozornost ženy přesune i na její další erotogenní zóny.

Pomalu a plynule, bez nějakého trhání nebo cukání rukou, stáhněte pravou ruku na vulvu, dlaní na Venušin pahorek, prsty směrem k podbřišku a palec ruky přiložte na obnažený klitoris. Ten už by v této chvíli mohl být obnažený a mohl by vystupovat zpod klitoridální kapuce. Pokud by ještě obnažený nebyl, tak ho zpod ní jemným tahem palce vysvoboďte. Palec bříškem jemně přitlačte na klitoris tak, abyste cítili, že žena tlak příjemně vnímá. Je možné, že v přitom zakloní hlavu dozadu, nebo jinak spontánně projeví nástup nového pocitu. Chvilku nic dalšího nedělejte a jen pozorujte její reakce. Po několika sekundách začněte volnou levou rukou hladit její tělo od třísel směrem k hrudi. Ten pohyb musí být jemný, pomalý a hladivý. Nesnažte se masírovat, pouze její tělo pomalu a láskyplně hlaďte. Přitom tlak na klitorisu udržujte na stále stejné úrovni, bez chvění a pohybu. Levou rukou pohybujte pomalu a udržujte kontakt s kůží celou plochou dlaně. Pokud bude potřeba masážní olej, přidejte ho. Bez přerušení pohybu hlaďte celé bříško, později přidejte i prsa a celý hrudník. Nespěchejte!!! Vracejte se a dráhu pohybu veďte i od Venušina pahorku a podbřišku. Hlazení horní části tak bude probíhat za nepřerušovaného tlaku palce na obnažený klitoris. Nahromaděná sexuální energie z pánevního dna bude levou rukou hlazením rozváděna do horní poloviny trupu. Po nějaké chvíli můžete pohyb ruky přesměrovat na levé tříslo a levou nohu. Na ženě nejspíš budete pozorovat zklidnění impulzních projevů vzrušení a na její tváři by se to mělo projevit výrazem, který prozrazuje pocity blaha.

Pak ruce plynule, nenásilně vyměňte a pokračujte v hlazení bříška, hrudníku a prsou tentokrát pravou rukou. Levá ruka bude přiložená dlaní na Venušin pahorek, prsty směrem k podbřišku a palec ruky bude opět nepřerušovaně tlačit na obnažený klitoris. Zopakujte celé hlazení přesně tak, jak jste je vedli v první části techniky. Nezapomínejte ani na pravé tříslo a pravou nohu.

Vypadá to jednoduše, ale není to tak snadné, jako když to nyní čtete.

Hlazením se sexuální energie nahromaděná v pánevním dně rozvede do celého těla a tlak palců na klitoris bude udržovat vzrušení na konstantní úrovni. Tato uvolňující technika se provádí minimálně 5 minut. To stačí na to, aby žena prožila mnoho nových pocitů a přitom se její vzrušení nesnížilo, ale "rozpustilo" do celého těla.

Vzrušení nezmizelo, ale transformovalo se do celotělového. Rychlý nástup vyvrcholení už nehrozí a žena je nyní dokonce lépe připravena na další techniky masáže klitorisu, které ji dovedou do vyšších hladin vzrušení, ale bez nekontrolovaného nástupu vyvrcholení.

Můžete bez obav začít s technikami

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

Čt, 21/04/2022 - 18:49
 
Stimulace klitorisu - hlazení klitorisu a tlak na hráz

Stimulace klitorisu - hlazení klitorisu a tlak na hráz

Stimulace klitorisu - hlazení klitorisu a tlak na hráz

Hlavní téma: "Stimulace vulvy prsty - "prstění"".
Volné pokračování článku "Tantrické masáže joni".
Technika stimulační části "Tantrické masáže joni".

Součástí stimulační části "Tantrické masáže joni" je také technika při které se spojuje simulace klitorisu hlazením s tlakem na hráz.

Technika může následovat po uvolňující části masáže při které se sexuální energie nahromaděná v pánevním dnu rozvede do celého těla. Tu jsme si popsali v článku "Stimulace klitorisu - tlakem a hlazení těla". Můžete ji také zařadit po technice popsané v článku "Stimulace klitorisu - pomocí prstů pravé a levé ruky".

Nejdříve si připomeňme, že Perineum (neboli hráz) patří mezi erotogenní zóny ženy. Perineum přechází ve spojení velkých stydkých pysků nebo chcete-li velké stydké pysky pokračují perineem... Laicky řečeno: "Perineum je oblast, která odděluje anální oblast od pohlaví". Její význam pro celkové vzrušení ženy je často opomíjený. Oblast hráze má však při stimulaci ženy mnohem větší význam, než si velká část lidí vůbec umí představit. V tantře je tato část pohlaví ženy považována za velmi významnou a je jí také věnována samostatná technika masáže perinea (hráze) pro ženy. Z tantrického pohledu oblast hráze (perinea) zahrnuje konečník a pohlavní orgány a je s nimi úzce fyzicky i nervově propojena. Je to místo s velkým energetickým významem. Při cílené stimulaci hráze prstem, například při stimulaci klitorisu, mnoho žen nevnímá, že by je takovýto dotek vzrušoval. Překvapením pro ně však může být, že prožijí jiný průběh vyvrcholení než jindy... Často si nejsou schopné vybavit, proč orgasmus prožily tak intenzivně, ale hlavně uvolněně a s pocitem prožitku jiného rozměru vzrušení.


 

Jak se technika provádí?

Jedná se o současnou dvojitou stimulaci. Nebojte se v případě , že žena není dostatečně přirozeně lubrikovaná, použít kvalitní lubrikaci. Na "sucho" se to provádět nedá.

  • Levou ruku položte dlaní na Venušin pahorek, prsty směrem k podbřišku, palec ruky přilože polštářkem na obnažený klitoris.
  • Ukazováček a prostředníček pravé ruky opatrně zasuňte mezi stydkými pysky do poševního vchodu. Nesnažte se pochvu prsty penetrovat!!! Zasuňte je jen tak hluboko, aby v poševním vchodu byly pouze na začátku sliznice pochvy. Pomalým kýváním prstů doleva a doprava docílíte jemné tření poševního vchodu a tahem dolů pocity jemného stažení poševního vchodu a hráze směrem k podložce. Kývavý pohyb prstů bude hráz stimulovat pomalým třením za současného tlaku na hráz. Dávejte pozor na to, aby tlak a tření nebylo příliš velké. Palec pravé ruky pak zlehka přiložte na hráz a jemně jím hlaďte celou oblast hráze směrem ke konečníku. Nemusíte se stydět pohladit i konečník, jen se nesnažte aby tato stimulace byla výraznější než hlazení a tah v poševním vchodu. Palec se muže pohybovat nahoru a dolů nebo jím můžete kývat doleva a doprava a takto hladit i malou plochu hýždí okolo hráze.

Kombinaci pomalého a jemného hlazení klitorisu, za současného pomalém hlazení a tlaku prstů a palce druhé ruky na hráz, bude žena vnímat jako vzrušení s jiným průběhem, než je zvyklá. Nejspíš jako vzrušení přirozeně spojené s uvolněním.

Pocity z masáže hráze jsou ve srovnání s pocity od stimulací klitorisu minimální. Žena je může vnímat jako příjemný souhrn prožitků vzrušení, hlazení, "šimrání" a nezvyklého tlaku a tahu, někdy i uvnitř pochvy. Většinou pocity vzrušení a uvolnění od sebe nedokáže odlišit a vše splývá do mnoha celkově příjemných prožitků.

Právě toto hlazení, "šimrání" a nezvyklý tlak a tah způsobuje reflexní uvolnění svalů pánevního dna a poševních svalů. To může být příčinou, proč je žena podstatně lépe připravena a naladěna na prožitek vyšších hladin vzrušení při penetrační části masáže a stimulaci oblasti bodu G. Možná proto může pozdější orgasmus vnímat jinak a jako intenzivnější, hlubší, naplněný ženskou energií.

Tato technika je málo známá, ale to neznamená, že by nefungovala!

Následovat může stimulace klitorisu a konečníku - trojhmat - velmi účinná technika současné stimulace klitorisu, hráze a konečníku, prováděná pomocí prstů pravé a levé ruky.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

 

Čt, 21/04/2022 - 18:56
 
Stimulace vulvy prsty - zklidnění pohlaví

Stimulace vulvy prsty - zklidnění pohlaví

Stimulace vulvy prsty - zklidnění pohlaví

Hlavní téma: "Stimulace vulvy prsty - "prstění"".
Volné pokračování článku "Tantrické masáže joni".
Technika závěrečné části masáže "Tantrické masáže joni".

Tak a jsme na konci našeho bloku informací o "Tantrické masáži joni". Jakkoli byly techniky masáže joni složité, ta kterou se provede zklidnění pohlaví je velmi snadná, ale neoddiskutovatelně potřebná.

Při orgasmu nebo jen při dosažení vysoké hladiny vzrušení se v pánevním dně uvolní značná sexuální energie. Pokus žena prožila vyvrcholení, prožila několik intenzivních orgasmických stahů a její pohlaví je silně prokrvené a dech přerývaný. Pokud masáž joni nebyla zakončena vyvrcholením (což není podmínka masáže joni), je pohlaví ženy nejen prokrvené, ale také velmi citlivé a vnímavé na jakékoli podněty. Pokud ženu v této fázi "ponecháte osudu" může mít pocit, že to sice bylo krásné, ale že by to "ještě něco chtělo... Ženy prožívají vyvrcholení a nakonec i celá sex troch jinak než muži a masáž nebo intimní setkání v nich probouzí intenzivní touhu po pokračování projevů lásky, náklonnosti nebo vztahu. Proto se ženy po sexu nebo vyvrcholení masáže chtějí objímat, hladit, neeroticky laskat,... Prostě se potřebují zklidnit a je dobré vědět, že jejich fáze zklidnění po sexuálním uvolnění trvá i několik minut.

Aby si žena mohla zklidnění a uvolnění opravdu prožít, potřebuje, aby masáž byla zakončena technikou která ji takové zklidnění dopřeje.

Je to naprosto jednoduché a snadné. Jen je nutné vědět, že orgasmus nebyl tím pomyslným vrcholem masáže. Úplně stačí, když na celou ploch vulvy položíte svou ruku s prsty u sebe a přitlačíte ji po celé ploše. Vlastně ji svým způsobem uzavřete. Prsty ruky směřujte na Venušin pahorek a dlaň pevně přitiskněte od perinea (hráze) na stydké pysky. Nemusíte se obávat, že na to bude ruka malá. Bez problémů celou oblast bezpečně dlaní a sevřenými prsty překryjete. Dá se to romanticky popsat tak, že veškerou uvolněnou sexuální energii "uzavřete" v pánevním dnu a ona nemá kam uniknout. Energie "rezonuje" v pánevním dnu a v uzavřeném pohlaví a přirozeně se rozvolní do celého těla. Nesnažte se o jakoukoli další stimulaci pohlaví! Pouze dbejte na to, aby ruka uzavírala celou vulvu a tlakem ženu ujistila, že touto cestou žádná energie neunikne.

Uvidíte, že se žena bude pod rukou pomalu zklidňovat, ustanou nekontrolované záškuby pohlaví, krev přestane intenzivně tepat, žena bude dýchat pomaleji a plynule. Když přiložení ruky udržíte 3 až 5 minut, všechny její tělesné funkce se dostanou do normálu a žena bude mít pocit, že takhle nějak si to představovala

Na úplný závěr setkání je vhodné provést závěrečnou část masáže ve které by rozhodně neměl chybět závěrečný rituál tantrických masáží.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

Čt, 21/04/2022 - 19:26
 
Stimulace vulvy prsty - uvolnění poševního vchodu

Stimulace vulvy prsty - uvolnění poševního vchodu

Stimulace vulvy prsty - uvolnění poševního vchodu

Hlavní téma: "Tantrické masáže joni".
Volné pokračování článku "Sex bez penetrace penisem".
Technika stimulační části masáže joni.


Jakákoli technika stimulace pohlaví ženy by měla být prováděna až po příjemné milostné předehře, která ženu naladí a vzruší. Také nezapomeňte na dodržení zásad pečlivé přípravy na stimulaci ženského pohlaví!

"Uvolnění poševního vchodu" je jednou z technik stimulační části masáže joni.


Tuto techniku je při tantrické masáži joni vhodné zařadit až po 

Žena by v této části masáže už měla být uvolněná, přiměřeně vzrušená a už by vůbec neměla řešit to, že se dotýkáte jejího pohlaví. To je velmi důležité, protože pokud by ještě přemýšlela o tom, zda je taková masáž vhodná nebo by se při ní styděla, brzdilo by to její vzrušení a tím také omezovalo její přirozenou lubrikaci. Pozorně proto sledujte zda opravdu došlo k uvolnění jejího psychického i fyzického napětí.

Technika uvolnění poševního vchodu prsty nenásilně uvolňuje napětí celého pánevního dna. Takové napětí se může projevovat jako neklid, obavy, nervozita, tedy projevy, které se sexem nebo jakoukoli sexuální aktivitou zdánlivě nemají nic společného. Ženu uvolnění poševního vchodu připravuje na další fázi masáže jejího pohlaví a tou je penetrační část masáže.

Jak se uvolnění poševního vchodu provádí?

Technika plynule navazuje na masáž stydkých pysků, techniku která nenásilně uvolní nejen malé stydké pysky, hráz, ale i poševní vchod. Jak jsme si již uvedli, masáž mnutím velkých a malých stydké pysků mezi palcem a prstem ženu postupně vzruší a ona začne přirozeně vlhnout. Stimulace malých stydkých pysků se bude částečně týkat i části poševního vchodu. Především dbejte na to, aby jejich mnutí mezi prsty bylo jemné a velmi pomalé. Pokud přirozená lubrikace ještě nebude stačit, neváhejte použít umělou, ale velmi kvalitní lubrikaci.

Z jemného mnutí malých stydkých pysků plynule přejděte k uvolňování poševního vchodu. Vchod do pochvy se nalézá mezi malými stydkými pysky vulvy (odtud jeho název poševní vchod). Jeho svalstvo má při vzrušení tendenci stahovat se. Opatrná a pomalá masáž napětí poševního vchodu uvolní a poševní vchod se rozšíří. Žádné násilí!!!

Nešetřete lubrikantem a důraz doteku položte na pomalost a jemnost. Přiložte obě ruce na vulvu tak, aby prsty obou rukou byl přiložené na  Venušin pahorek směrem k podbřišku a palce obou rukou směřovaly k poševnímu vchodu. Do poševního otvoru zasuňte palec levé ruky a pomalým pohybem ho vysouvejte ven, na levý malý stydký pysk. Přiměřeným tlakem na jeho sliznici docílíte rozevření pochvy směrem doleva. Když bude palec mimo poševní vchod, opatrně do poševního vchodu vložte palec pravé ruky a stejnou technikou opatrně poševní vchod rozevírejte nalevo. Až bude poševní vchod zase volný, techniku opakujte levým palcem. Docílíte tak plynulou střídavou stimulaci poševního vchodu, rozevírání a hlazení vnitřní sliznice stydkých pysků. Každým dalším pohybem velmi jemně otvírejte sevření poševního vchodu, ten se uvolní a zvětší. Jedná se o velmi příjemnou techniku a to na velmi silné erotogenní zóně pohlaví ženy. Nesnažte se palce zasouvat nějak výrazněji do pochvy. Úplně bude stačit, když do ní zasunete jen bříško palce. 

Nikam nespěchejte a vnímejte jak žena na roztahování poševního vchodu a hlazení lábií vnímá. 

Rozevírání poševního vchodu navodí uvolnění jeho svalstva. Pomine napětí a poševní vchod se nejen uvolní, ale také zvětší. Pohyb palců můžete směřovat všemi směry, tedy i směrem ke klitorisu i na perineum neboli hráz, která je součástí stydkých pysků a najdete ji směrem na perineum, tedy ke konečníku.

Pokud budete bříškem palce přejíždět přes klitoris, je pravděpodobné, že na tento dotek bude žena reagovat velmi pozitivně. Podobně to bude v případě rozšiřování poševního vchodu směrem na perineum, tedy ke konečníku.

Celou sestavu pak můžete opakovat vícekrát.

Technika nemá za cíl navozovat nějaké sexuální vzrušení. Přestože je to technika velice snadná, její efekt je velký.

Důležitá poznámka:

Dávejte pozor na to, aby kůže na palcích nebyla příliš ztvrdlá nebo aby na ní nebyly záděry. Podobně dbejte na ostříhané a pilníčkem ošetřené nehty. Pokud by nehty byly ostré neb, kůže zrohovatělá nebo se záděry, žena by to vnímala jako nepříjemnou bolest, případně byste mohli jemnou sliznici poševního vchodu nebo stydkých pysků poranit.

Pokračování: Tantrická masáž joni - penetrační část masáže

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

Pá, 22/04/2022 - 21:16
 
 
Osho o masážích

Osho o masážích

Osho o masážích

Když se dotknete těla člověka, buďte uctiví – jako by byl přítomen sám Bůh a vy mu sloužíte. Nechte veškerou svou energii proudit. A kdykoli vidíte tělo v pohybu a jak energie vytváří nové, harmonické vzorce, cítíte dříve neznámé potěšení. Upadáte do hluboké meditace.

(Osho)

Štítky: 
Ne, 24/04/2022 - 13:21
 
25
26
27
28
29
30
1