Jste zde

ŠPM - "Škola partnerských masáží"

Škola partnerských masáží

Máte zájem naučit se masírovat své blízké, nebo rádi přijímáte masáže od nejbližších? Nabízíme Vám možnost naučit se postupně několik druhů masáží ve Škole partnerských nasáží, kterou pro Vás připravuje relaxační centrum LAZEBNÍK ŠENOVSKÝ.

Raději hned na úvod předesílám, že se nejedná o výuku erotických masáží!!!!

Připravili jsme pro Vás odborné kurzy masáží různých druhů a technik. Postupně se můžete naučit masáži klasické, sportovní, medové, masáži hlavy, čínské tlakové masáži nohou a dalším technikám až po masáž áyurvédskou, kterou považuji za vrcholnou masážní techniku.

Co k tomu potřebujete?

Stačí, když si najdete kamaráda, kamarádku, rodinného příslušníka, nebo někoho, kdo se rád nechá namasírovat a pak bude mít chuť namasírovat Vás. V této dvojici se budete učit masážím na svém "partnerovi" a pak se vyměníte.

Výuka je vedena s cílem zvládnout základní masážní techniky a hmaty a naučit se poskytobat masáže svým kamarádům, známým i rodinným příslušníkům. Zároveň si i Vy dopřejete příjemné okamžiky, kdy se na Vás bude učit Váš "partner" poskytnout co nejlepší uvolnění těla a mysli.

V několika lekcích si vyzkoušíte masáž klasickou, sportovní, olejovou, aroma, masáž medem, indickou masáž hlavy, čínskou tlakovou masáž nohou a pro ty, kteří zvládnou předcházející techniky bude připravena i výuka masáže áyurvédské, která je vrcholnou formou masáže spojené s meditací.

A co je nejdůležitější - masážím se naučíte nejen Vy, ale i Váš blízký, se kterým pak můžete čerpat odpočinek a klid při dalších masážích doma a všude tam, kde budete chtít relaxovat. Vaše zkušenosti pak ocení i Vaši kamarádi a blízcí, kterým takto bude moci věnovat spoustu krásných a smysluplně naplněných chvil života.

Běžná cena jednodenního kurzu je 1200,-Kč pro dvojici. Konkretní ceny za jednodenné tematické kurzy Školy partnerských masáží naleznete pod tlačítkem Výuka masáží.

Kurz není určen pro jednotlivce. Kurzu se mohou zúčastnit pouze dvojice které se společně přihlásí. Při výuce je důraz kladen na individuální přístup, proto je každý den kurzu pouze pro jednu dvojici žáků. Vyučující se věnuje pouze Vaší dvojici.

Výuka masáží se provádí v moderně zařízené masérně.

Výuka se provádí výhradně na objednávku.

Dopřesnění průběhu kurzu:
Školu partnerských masáží koncipujeme naprosto volným způsobem. Jedná se o jednotlivé monotematické jednodenní kurzy zaměřené na různé druhy masážních technik. Zájemci se zúčastní tolika kurzů, kolik je zajímá. Pokud máte o tento druh výuky zájem, stačí si promyslet, jakou masážní techniku, nebo kompletní masáž se chcete ve dvojici učit a jednodenní kurz bude takto připraven a proveden. Pokud nemáte žádné zkušenosti s masáží, pak je vhodné začít úplně od začátku. Každý jednodenní kurz je zaměřen na zvládnutí konkrétních technik, nebo druhu masáže. Prakticky to znamená, že tento týden si naplánujete jednodenní kurz se zaměřením na základní masážní techniky a za měsíc, až si probírané techniky doma několikrát vyzkoušíte, budete chtít kurz například na indickou masáž hlavy. Další měsíc ájurvédskou tlakovou masáž nohou a tak dále. V podstatě si sami vytvoříte rozsah a náplň jednotlivých kurzů. Když budete mít pocit, že jste dosáhli svého cíle, prostě školu ukončíte.

Musím zde upozornit, že je vždy nutné domluvit termíny dopředu, neboť na Vaši dvojici je nutné zajistit nerušené minimálně 6 hodin času. Pro radost si vždy na závěr vyzkoušíte i masáž 4 rukama (masírujete Vy a učitel), což je pro masírovaného královská odměna (královská synchronní masáž).

Kurzy partnerských masáží děláme pro lidi, kteří chtějí dávat masáže svým blízkým a mají radost z jejich radosti .....